facebook
youtube
Mooiste, veiligste en milieuvriendelijkste VIPtouringcar van Nederland.Mooiste, veiligste en milieuvriendelijkste VIPtouringcar van Nederland.Mooiste, veiligste en milieuvriendelijkste VIPtouringcar van Nederland.Mooiste, veiligste en milieuvriendelijkste VIPtouringcar van Nederland.

U bevindt zich op:  Vandepoltours.nl  

Bedrijfsgegevens

Taxi & Tour P. van de Pol BV
Marconiweg 31
8071 RB Nunspeet


Telefoon: +31 (0)341 26 000 6
Telefax: +31 (0)341 25 31 04

info@vandepoltours.nl

Van de Pol Tours

Taxi & Tour P. van de Pol BV is sinds 1887 een betrouwbare partner voor iedere reiziger die eerste klas vervoer waardeert tegen een eerlijk en aantrekkelijk tarief. Het wagenpark bestaat uit touringcars van de merken MercedesBenz en Setra (eveneens een Daimler merk). De wensen van de klant zijn onze uitgangspunten.

Meer dan enkel vervoer van A naar B

Graag biedt Taxi & Tour P. van de Pol BV u meer dan alleen het vervoer van locatie A naar locatie B. Een hoge vorm van professionaliteit en expertise kunt u standaard bij ons verwachten. Onze ervaren medewerkers op de centrale en planning denken met u mee in iedere rit-/reisaanvraag. Waar nodig ontvangt u tips en adviezen die betrekking hebben tot uw rit of reis. Personenvervoer zit ons in de genen, al sinds 1887, en deze enorme ervaring zult u zeker merken op ieder vlak.

De meest voorkomende vervoerssoorten per touringcar van Taxi & Tour P. van de Pol BV:

Contact  |  Direct offerte aanvragen  |  FAQ  |  Mobiele website  |  Verzorgingsgebied  
© 1887-2014 Taxi & Tour P. van de Pol BV